Τσιτσιπάς: Το πρωί της Κυριακής (6/10) η αναμέτρησή του με τον Μίλερ

Newsroom
tsitsipas_tennis
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμένεται ν' αγωνιστεί το πρωί της Κυριακής (6/10) στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Σανγκαή κόντρα στον Αλεξάντρ Μίλερ.

Μετά την επικράτηση επί του Κέι Νισικόρι στην πρεμιέρα του τουρνουά της Σανγκάη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι έτοιμος ν' αντιμετωπίσει τον Γάλλο τενίστα, Αλεξάντρ Μίλερ, με την αναμέτρησή του να προγραμματίζεται για το πρωί της Κυριακής (6/10).

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα τις αναβολές των αγώνων λόγω τις βροχής, η αναμέτρηση Τσιτσιπάς - Μίλερ είναι η δεύτερη χρονικά στο Show Court 3, μετά το ματς Φριτζ - Άτμαν το οποίο βρίσκεται στις αρχές του πρώτου σετ (4-3). Έτσι, το πρώτο σερβίς στην αναμέτρηση του Έλληνα αναμένεται περίπου στις 8:30 ώρα Ελλάδας.

Σημειώνεται πως Τσιτσιπάς και Μίλερ συναντιούνται για πρώτη φορά αντιμέτωποι και ο νικητής από την αναμέτρησή τους θα παίξει κόντρα στον νικητή της αναμέτρησης Αρνάλντι - Μεντβέντεφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα