Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Σανγκάη για Στέφανο και Πέτρο

Newsroom
stefanos_petros_tsitsipas
Στο ντεμπούτο του στο Masters της Σανγκάη, Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το... εμπόδιο των Λουτσιάνο Νταρντέρι και Αλεχάντρο Ταμπίλο, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό ως ομάδα.

Πρόωρο «αντίο» στο ταμπλό του διπλού της Σανγκάη είπαν τα αδέρφια Τσιτσιπά, γνωρίζοντας την ήττα από τον δίδυμο των Λουτσιάνο Νταρντέρι και Αλεχάντρο Ταμπίλο 7-5, 4-6, 11-9.

Το ελληνικό δίδυμο ήταν αυτό που δέχθηκε πρώτο το break στο 11ο game του πρώτου σετ, με τους αντιπάλους του να σερβίρουν με επιτυχία στη συνέχεια και να παίρνουν το σετ με 7-5.

Η αντίδραση των αδερφών Τσιτσιπά ήταν άμεση, οι οποίοι χρειάστηκαν ένα break για να φέρουν το ματς στα ίσα με την πρόκριση να κρίνεται στο super tie-break.

Εκεί, οι δύο ομάδες ήταν άκρως ανταγωνιστικές με το ελληνικό δίδυμο να χάνει την ευκαιρία να πάρει τη νίκη με το σκορ στο 8-9. Οι Νταρντέρι και Ταμπίλο με 3-0 σερί έκαναν το 11-9 και πήραν το σετ και συνάμα τη νίκη.

Σημειώνεται πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις τους στο Masters της Σανγκάη, καθώς το πρωί της Κυριακής θ' αντιμετωπίσει τον Αλεξάντρ Μίλερ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα