Τσιτσιπάς: Η κακοκαιρία στη Σανγκάη θα καθυστερήσει την αναμέτρηση του

Newsroom
tsitsipas_cincinnati
Πιο μετά, από την ώρα που αναμενόταν, θα ξεκινήσει η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά για τον τρίτο γύρο του τουρνουά Masters στη Σανγκάη λόγω κακοκαιρίας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν προγραμματισμένο να σερβίρει αρκετά νωρίς το πρωί της Κυριακής (6/10), ωστόσο τα έντονα καιρικά φαινόμενα στη Σανγκάη θα καθυστερήσουν την αναμέτρηση του με τον Μίλερ.

Δυστυχώς, το πότε θα ξεκινήσει το ματς για του Έλληνα τενίστα για τον τρίτο γύρο του εν λόγω είναι άγνωστο καθώς η αναμέτρηση που προηγείται αυτού, ανάμεσα σε Φριτζ και Άτμαν, δεν έχει αρχίσει.

Μάλιστα, οι διοργανωτές έδωσαν ενημέρωση σχετικά με αυτό, λέγοντας πως οι αγώνες δεν θα ξεκινήσουν πριν τις 9:00 ώρα Ελλάδας (14:00 τοπική).

Τη δεδομένη στιγμή το μόνο παιχνίδι που διεξάγεται κανονικά είναι αυτό ανάμεσα σε Αρνάλντι και Μεντβέντεφ, το οποίο λαμβάνει χώρα στο κλειστό κεντρικό court.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα