Τσιτσιπάς: Τον περιμένει ο Μεντβέντεφ στη φάση των "16" της Σανγκάη

Newsroom
medvedev
Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ πήρε τη νίκη κόντρα στον Ματέο Αρνάλντι και προκρίθηκε στη φάση των "16", όπου περιμένει θ' αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Τσιτσιπάς - Μίλερ.

Γεμάτος παιχνίδι προσέφεραν Αρνάλντι και Μεντβέντεφ στο κεντρικό court της βροχερής Σανγκαή, με τον Ρώσο να παίρνει τη νίκη με 5-7, 6-4, 6-4 και συνάμα την πρόκριση για τη φάση των "16" στο τουρνουά Masters.

Ο Ρώσος μπορεί να βρέθηκε πίσω στα σετ με 7-5, ωστόσο στα επόμενα δύο που ακολουθήσαν ανέβασε ρυθμό και κατάφερε να κάνει το 6-4 σε κάθε ένα και να πετύχει την ανατροπή στο ματς, σφραγίζοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ να μετράει δέκα άσους και 65% στο σερβίς. Ο Νο.5 του κόσμου κέρδισε τους 50 από τους 72 πόντους που παίχτηκαν στο πρώτο του σερβίς, πετυχαίνοντας 32 winners. Ο Ρώσος έκανε 38 αβίαστα λάθη, έναντι 42 του αντιπάλου του.

Στον επόμενο γύρο ο Μεντβέντεφ περιμένει έναν εκ των Τσιτσιπά ή Μίλερ, οι οποίοι λόγω κακοκαιρίας δεν έχουν δώσει τη μεταξύ τους αναμέτρηση η οποία ήταν προγραμματισμένη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (6/10).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα