Τσιτσιπάς: Τουλάχιστον με μία ώρα καθυστέρηση η έναρξη της αναμέτρησής του με τον Μίλερ

Newsroom
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε όπως τελείωσε στη Σανγκάη, με τον καιρό να είναι βροχερό και να καθυστερεί την έναρξη των αγώνων του τουρνουά στα εξωτερικά court της διοργάνωσης.

Μία ώρα καθυστέρηση -τουλάχιστον- θα έχει η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Αλεξάντρ Μίλερ, με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να μην επιτρέπουν την έναρξή της την ώρα που ήταν προγραμματισμένη.

Από χίλια κύματα έχει περάσει ο αγώνας του Έλληνα τενίστα, ο οποίος κανονικά ήταν να ξεκινήσει στις 7:00 το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο ο άστατος καιρός στην κινεζική πόλη δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο.

Η αντίδραση των διοργανωτών ήταν άμεση, καθώς ενημέρωσαν το πρόγραμμα μεταθέτοντας μία ώρα αργότερα τα σερβίς στα εξωτερικά court με την ελπίδα ο καιρός να κοπάσει.

Μάλιστα για να είναι καλυμμένοι για παν ενδεχόμενο, οι διοργανωτές έβαλαν στο πρόγραμμα δύο κλειστά προπονητικά court, ώστε να γίνει χωρίς πολλά προβλήματα η διεξαγωγή όλων των αγώνων της ημέρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα