Τένις: Ολοκλήρωσαν με νίκες τα ματς τους στη Σανγκάη οι Φριτζ και Ντιμιτρόφ

Newsroom
fritz
Οι Τέιλορ Φριτζ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ πήραν τη νίκη στις αναμετρήσεις τους για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά στη Σανγκάη.

Με την βροχή να ταλαιπωρεί για τρίτη διαδοχική ημέρα το Masters στη Σανγκάη, οι Τέιλορ Φριτζ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού, ολοκληρώνοντας με νίκες τις αναμετρήσεις τους που είχαν διακοπεί το απόγευμα του Σαββάτου (5/10).

Πρώτος σφράγισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση ο Αμερικανός τενίστας, ο οποίος χρειάστηκε δύο tie-breaks για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Τέρενς Άτμαν με σκορ 7-6(4), 7-6(5).

Στον τρίτο γύρο ο φιναλίστ του US Open θ' αντιμετωπίσει τον Γιοσούκε Γουατανούκι, ο οποίος είχε κερδίσει τον Μπράντον Νακασίμα στο 2ο γύρο.

Λίγο αργότερα ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, αν και είδε τον Ζιζού Μπεργκς να τον ισοφαρίζει στα σετ, κατάφερε να πάρει τη νίκη με με 6-3, 3-6, 6-2.

Ο έμπειρος Βούλγαρος, Νο9 του ταμπλό, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αλεξέι Ποπίριν στη φάση των “32” του Shanghai Rolex Masters.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα