Τσιτσιπάς: Ανοίγει το πρόγραμμα της Πέμπτης (9/10) ο αγώνας του στο Masters της Σανγκάη

Newsroom
tsitsipas_shanghai
Το πρωί της Πέμπτης (9/10) προγραμματίστηκε η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, στο πλαίσιο της φάσης των "16" στο Masters της Σανγκάη.

Μετά από δύο ημέρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στον Αλεξάντρ Μίλερ και συνάμα την πρόκριση στη φάση των "16" του Masters στη Σανγκάη.

Εκεί, ο Έλληνας τενίστας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, με την αναμέτρησή τους ν' ανοίγει το πρόγραμμα στο Show Court 3. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο σερβίς στο ματς αναμένεται στις 8:00 ώρα Ελλάδας (13:00 τοπική).

Τσιτσιπάς και Μεντβέντεφ έχουν συναντηθεί συνολικά 13 φορές στην καριέρα τους και ο 28χρονος Ρώσος (Νο.5) προηγείται στο head to head με 9-4. Η τελευταία τους αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε πέρυσι στα ημιτελικά της Βιέννης και ο νικητής του US Open 2021 είχε επικρατήσει στα δύο σετ (6-4, 7-6).

Ο νικητής της αναμέτρηση θα πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης και θα παίξει με τον νικητή του ματς Σίνερ - Σέλτον.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα