Τένις: Επίδειξη δύναμης από τον Τζόκοβιτς και πρόκριση στους "16"

Newsroom
djokovic
Την πρόκριση στη φάση των "16" του τουρνουά της Σανγκάη πανηγύρισε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, επικρατώντας με 6-1, 6-2 του Φάμπιο Κομπόλι στο πλαίσιο της τρίτης φάσης του θεσμού

Επίδειξη δύναμης στον Φάμπιο Κομπόλι έκανε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος εντός μίας ώρας και τεσσάρων λεπτών έκανε το 6-1, 6-2 και προκρίθηκε στη φάση των "16" του Masters της Σανγκάη.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Σέρβο να κατακτά τα πρώτα τρία games (3-0) και τον Ιταλό να μειώνει σε 3-1. Ο Νόλε πραγματοποίησε ακόμα ένα σερί τριών games και πήρε το πρώτο σετ (6-1) με σχετική άνεση.

Το δεύτερο σετ ήταν ελάχιστα πιο ανταγωνιστικό, μιας και οι δύο παίκτες πήγαν game - game έως το 2-2. Σε εκείνο το σημείο ο Σέρβος πάτησε... γκάζι και με τέσσερα κερδισμένα games διαμόρφωσε το 6-2 και έκλεισε το δεύτερο σετ για να πανηγυρίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Στη φάση των "16" ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο Παρίσι θ' αντιμετωπίσει τον Ρόμαν Σαφιούλιν, ο οποίος έκανε την έκπληξη αποκλείoντας τον Φράνσις Τιάφο με 5-7, 7-5, 7-6(5).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα