Τένις: Στα προημιτελικά της Σανγκάη και ο Αλκαράθ

Newsroom
alcaraz_backhand
Παρών στα προημιτελικά του τουρνουά της Σανγκάη θα είναι ο Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος επικράτησε του Γκάελ Μονφίς με 6-4, 7-5 στον αγώνα για τη φάση των "16" του θεσμού.

Έπειτα από τις προκρίσεις των Γιανίκ Σίνερ και Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο Κάρλος Αλκαράθ έγινε κάτοχος του εισιτήριου για τα προημιτελικά του τουρνουά στη Σανγκάη. Ο νεαρός Ισπανός πήρε τη νίκη, χωρίς να χάσει σετ, επί του Γκαέλ Μονφίς με 6-4, 7-5, παίρνοντας άτυπη ρεβάνς από τον Γάλλο για την πρόσφατη ήττα στο Masters του Καναδά.

Όπως δείχνει και το επιμέρους σκορ σε κάθε σετ, ο Κάρλος Αλκαράθ δεν είχε ένα ήσυχο απόγευμα στη Σανγκάη. Ο Μονφίς ήταν άκρως ανταγωνιστικός, ωστόσο δεν κατάφερε ν' απειλήσει σοβαρά τον αντίπαλό του με κάποιο break point.

Στο πρώτο σετ, ένα break στο 9ο game ήταν αρκετό για τον Ισπανό τενίστα για να πάρει το προβάδισμα στο ματς (6-4). Αντίστοιχα και στο δεύτερο σετ ο Αλκαράθ χρειάστηκε να... σπάσει μία φορά το σερβίς του Γάλλου, αυτή τη φορά στο 12ο game, για να βάλει τέλος στην υπόθεση πρόκριση.

Ο Νο.2 του κόσμου θα βρεθεί αντίπαλος με τον Τόμας Μάχατς, ο οποίος επικράτησε του Τόμι Πολ με 3-6, 6-4, 6-3.

 

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα