O Mάχατς σταμάτησε τον Aλκαράθ στη Σαγκάη

Newsroom
 Ο Τόμας Μάχατς απέκλεισε τον Κάρλος Αλκαράθ στα προημιτελικά του Masters στη Σαγκάη και τώρα θα παίξει με τον Γιάνικ Σίνερ για μια θέση στον τελικό.
Ο Τόμας Μάχατς απέκλεισε τον Κάρλος Αλκαράθ στα προημιτελικά του Masters στη Σαγκάη και τώρα θα παίξει με τον Γιάνικ Σίνερ για μια θέση στον τελικό.

O Kάρλος Αλκαράθ λίγες ώρες μετά τη δήλωση αποχώρησης του Ράφα Ναδάλ, είδε το σερί των 12 νικών του να σταματά από τον Τόμας Μάχατς στο Masters στη Σαγκάη.

Ο 23χρονος Τσέχος επικράτησε με 7-6(5), 7-5 και πέρασε στα ημιτελικά του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Γιάνικ Σίνερ. Ο Μάχατς, που άρχισε το τουρνουά από το Νο.33 στον κόσμο, θα παίξει στον πιο σημαντικό ημιτελικό της καριέρας του, νικώντας τη δεύτερη νίκη του απέναντι σε παίκτης του Top 5, καθώς είχε προηγηθεί αυτή επί του Νόβακ Τζόκοβιτς στη Γενεύη.

«Με αυτούς τους τύπους παικτών, χρειάζεται να παίξεις στο υψηλότερο επίπεδό σου, διαφορετικά έρχεται ένα 6-2, 6-3 και πας σπίτι, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να παίξω έτσι για δύο σετ» είπε ο Μάχατς για τον αγώνα με τον Αλκαράθ.

 

O Σίνερ ξεπέρασε τον Μεντβέντεφ, κλείνει το 2024 στο Νο.1

Νωρίτερα ο Γιάνικ Σίνερ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ντανίλ Μεντβέντεφ και με 6-1, 6-4 πήρε το πρώτο χρονικά εισιτήριο για τα ημιτελικά στο Masters της Σαγκάης.

Ο Σίνερ έφθασε στις 63 νίκες και στον 11ο ημιτελικό του μέσα στο 2024, παράλληλα μετά τον αποκλεισμό του Αλκαράθ εξασφάλισε την παραμονή του στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης μέχρι το τέλος της χρονιάς.


@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα