Τένις: Στην τετράδα της Σανγκάη ο Φριτζ περιμένει τον Τζόκοβιτς

Newsroom
taylor_fritz_shanghai
Την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά της Σανγκάη πήρε ο Τέιλορ Φριτζ, επικρατώντας του Νταβίντ Γκοφάν με 6-3, 6-4 στα προημιτελικά του Masters.

«Στοπ» στο πολύ καλό σερί νικών του Νταβίντ Γκοφάν έβαλε ο Τέιλορ Φριτζ, ο οποίος πήρε το εισιτήριο για την τετράδα του Masters της Σανγκάη με νίκη 6-3, 6-4.

Ο Νο.7 του ταμπλό ολοκλήρωσε το ματς με 10 άσους, εκμεταλλευόμενος τα τρία breaks σε επτά ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν σε μία ώρα και 24 λεπτά. Αυτή ήταν η 46η νίκη του Αμερικανού σε 65 αγώνες, φτάνοντας για δεύτερη φορά σε ημιτελικό Masters την τρέχουσα σεζόν.

Ο Τέιλορ Φριτζ στον επόμενο γύρο θ' αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Νόβακ Τζόκοβιτς και Γιακούμπ Μενσίκ.

 

Σημειώνεται πως ο άλλος ημιτελικός του τουρνουά είναι ανάμεσα σε Γιανίκ Σίνερ και Τόμας Μάχατς, με τον πρώτο να επικρατεί του Ντανιίλ Μεντβέντεφ και τον δεύτερο να πραγματοποιεί τεράστια έκπληξη αποκλείοντας τον Κάρλος Αλκαράθ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα