Τένις: Υπέταξε τον Μάχατς και προκρίθηκε στον τελικό της Σανγκάη ο Σίνερ

Newsroom
sinner_shanghai
Σε δεύτερο σερί τελικό θα λάβει μέρος ο Γιανίκ Σίνερ, ο οποίος υπέταξε τον Τόμας Μάχατς στον πρώτο ημιτελικό του τουρνουά της Σανγκάη με νίκη 6-4, 7-5.

«Στοπ» στο πολύ καλό σερί του Τόμας Μάχατς έβαλε ο Γιανίκ Σίνερ, ο οποίος επικράτησε του Τσέχου με 6-4, 7-5 και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Masters στη Σανγκάη. Εκεί θ' αντιμετωπίσει τον νικητή από τον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα σε Τζόκοβιτς και Φριτζ.

Ο Ιταλός Νο.1 του κόσμου, πέτυχε την 64η νίκη του στη σεζόν ισοφαρίζοντας την περυσινή του επίδοση. Μάλιστα, επιβεβαίωσε και μαθηματικά την παρουσία του στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης έως το τέλος του έτους, παίρνοντας το εισιτήριο για τον δεύτερο συνεχόμενο τελικό μετά από αυτόν στο Πεκίνο.

Αναφορικά με τον αγώνα, ο Ιταλός χρειάστηκε τρία breaks στο ματς για να... ξεπεράσει το εμπόδιο του Τσέχου. Ο Σίνερ δεν ξεκίνησε καλά το ματς, με συνέπεια να δέχεται πρώτος... σπάσιμο στο σερβίς του από τον αντίπαλό του. Ο Τσέχος, όμως, δεν κατάφερε να διατηρήσει το σερβίς του στο 4ο game (2-2) δεχόμενος την ισοφάριση, ενώ έξι games αργότερα δέχθηκε εκ νέου break για να χάσει το πρώτο σετ με 6-4.

Το επόμενο σετ ήταν άκρως ανταγωνιστικό, με τους δύο παίκτες να μην επιτρέπουν την... παραβίαση του σερβίς τους. Αμφότεροι διατήρησαν όλα τα σερβίς τους, φτάνοντας στο 5-5. Ο Σίνερ σέρβιρε στο 11ο game για να πάρει προβάδισμα (6-5) και στο αμέσως επόμενο game έκανε το μοναδικό break για φτάσει στην κατάκτηση του τρίτου σετ (7-5).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα