Τένις: Προκρίθηκε στον τελικό με φόντο τον 100ο του τίτλο ο Τζόκοβιτς

Newsroom
djokovic
Την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά στη Σανγκάη πήρε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, επικρατώντας με 6-4, 7-6|6| του Τέιλορ Φριτζ στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Για δέκατο σερί παιχνίδι ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε τη νίκη κόντρα στον Τέιλορ Φριτζ και χωρίς να χάσει σετ (6-4, 7-6|6|) ο Σέρβος προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά της Σανγκάη, όπου θα διεκδικήσει τον 100ο τίτλο καριέρας.

Ο Νόλε, την Κυριακή (12/10) θα λάβει μέρος στο 59ο τελικό σε Masters και εκεί θ' αντιμετωπίσει τον Γιανίκ Σίνερ, ο οποίος νωρίτερα υπέταξε τον Τόμας Μάχατς χωρίς να χάσει σετ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν κυριαρχικός στο πρώτο σετ και με ένα break έκανε τη διαφορά, παίρνοντας κεφάλι στα σετ του ημιτελικού. Στο δεύτερο σετ, ο Αμερικανός ανέβασε τον ρυθμό του και λίγο έλειψε να στείλει την υπόθεση πρόκριση σε τρίτο σετ. Οι δύο τενίστες οδηγήθηκαν στο tie-break όπου ο Τζόκοβιτς με το σκορ το 6-5 πήρε τρεις σερί πόντους και πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό.

Με την πορεία του στη Σανγκάη ο 37χρονος Σέρβος σκαρφάλωσε στο Νο.6 του Race, κάτι που σημαίνει ότι έχει πιθανότητες να βρεθεί στο Τορίνο, ακόμα και αν επιλέξει να μην παίξει σε άλλο τουρνουά της «κανονικής» σεζόν. Πολύ κοντά στο ATP Finals (10-17/11) είναι και ο Φριτζ, που αυτή τη στιγμή είναι στο Νο.5 του Race.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα