O Σίνερ υπέταξε τον Τζόκοβιτς, έγινε πρωταθλητής και στη Σαγκάη

Newsroom
O Σίνερ υπέταξε τον Τζόκοβιτς, έγινε πρωταθλητής και στη Σαγκάη
Ο Γιάνικ Σίνερ δεν άφησε πολλά περιθρώρια στον Νόβακ Τζόκοβιτς, επιβλήθηκε με 2-0 σετ στον τελικό στο Masters στη Σαγκάη, φθάνοντας στους επτά τίτλους μέσα στο 2024.

Ο Γιάνικ Σίνερ ήταν επιβλητικός απέναντι στον Νόβακ Τζίκοβιτς, επιβλήθηκε με 7-6(4), 6-3 κατακτώντας τον τίτλο και στο Masters στη Σαγκάη.

Ο 23χρονος Ιταλός φθάνει για πρώτη φορά μέχρι το τέλος του δρόμου στη Σαγκάη, δίνοντας συνέχεια στην κορυφαία χρονιά της καριέρας του, μετρά πλέον επτά τίτλους μέσα στο 2024. Οι δύο είναι στο Ausrtalian Open και στο US Open, άλλοι τρεις σε Masters και δύο σε 500άρια τουρνουά.

Ο Σίνερ έφθασε συνολικά 17 τίτλους, από το 2020 μέχρι σήμερα, ενώ με τη νίκη στη Σαγκάη εξασφάλισε την παραμονή του στο Νο.1 μέχρι το τέλος της χρονιάς.

 


O Τζόκοβιτς, που έπαιζει για τον 100ό τίτλο της καριέρας του, δεν μπόρεσε να απειλήσει τον αντίπαλό του, όμως με την πορεία του στη Σαγκάη, κέρδισε έδαφος για την πρόκριση στα ATP Finals, όπου κέρδισε τρεις θέσεις και βρέθηκε στο Νο.6 της κατάταξης. Οι Σίνερ, Αλκαράθ και Ζβέρεφ είναι οι τρεις παίκτες που ήδη έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα