Κύργιος: «Επιστρέφω για να κατακτήσω ένα Grand Slam»

Newsroom
nik_kyrgios
Την είδηση ότι επιστρέφει στην αγωνιστική δράση πιο... σοβαρός από ποτέ έκανε ο Νικ Κύργιος ο οποίος έθεσε ως τεράστιο στόχο την κατάκτηση ενός Grand Slam.

Στη συνέντευξη στο News Corp’s Code Sports βρέθηκε ο Νικ Κύργιος, τη Δευτέρα (14/10), ο οποίος επιβεβαίωσε πως θα λάβει μέρος στο World Tennis League το ερχόμενο Δεκέμβριο.

Βέβαια, η δήλωση που έκανε τεράστια αίσθηση, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ήταν αυτή που έκανε ο Κύργιος αναφορικά με τους στόχους που έχει. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας έκανε ξεκάθαρο πως ο λόγος που τον έπεισε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση είναι η κατάκτηση ενός Grand Slam.

«Νομίζω ότι το μόνο πράγμα που στοχεύω πλέον είναι ένα Grand Slam. Νομίζω ότι αυτό είναι το μόνο πράγμα που θα με ολοκληρώσει στο τέλος της ημέρα. Αυτό θα είναι το βαθύ κίνητρό μου» ήταν τα λόγια του 29χρονου τενίστα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα