Τσιτσιπάς: Ο Τιάγκο Zάιμποθ πρώτος αντίπαλος στην Αμβέρσα

Newsroom
tsitsipas_getty
Ο Βραζιλιάνος, Τιάγκο Zάιμποθ θα είναι ο αντίπαλος για τον Στέφανο Τσιτσιπά στον 2ο γύρο στο 250άρι τουρνουά της Αμβέρσας.

Ο Τιάγκο Zάιμποθ θα είναι το πρώτο εμπόδιο που θα κληθεί να ξεπεράσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο 250άρι τουρνουά στην Αμβέρσα.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος, προερχόμενος από τα προκριματικά, νίκησε τον Γάλλο, Τζοβάνι Μπετσί Περικάρ με 7-6(4), 6-3 και εξασφάλισε την πρόκριση για τον 2ο γύρο και τη φάση των «16», για να αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά, την Πέμπτη (17/10).

Ο Τιάγκο Zάιμποθ βρίσκεται στο Νο.80 στην παγκόσμια κατάταξη και στην κατοχή του έχει έναν τίτλο στο tour, το 2020 στο χωμάτινο τουρνουά στο Σαντιάγκο. Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στους παίκτες.

Πρεμιέρα για Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά στο διπλό

 

Στο μεταξύ οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Τετάρτης (16/10) την προσπάθειά τους στο διπλό ανδρών για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους στο 250άρι της Αμβέρσας.

Τα αδέρφια Τσιτσιπά θα αντιμετωπίσουν για τον 1ο γύρο τους Ολλανδούς, Ρόμπιν Χάσε και Νταβίντ Πελ, σε ένα παιχνίδι που θα αρχίσει στις 17:00 ώρα Ελλάδας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα