Τσιτσιπάς: Το απόγευμα της Πέμπτης (17/10) η πρεμιέρα του στην Αμβέρσα

Newsroom
tsitsipas_getty
Στο κεντρικό court αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο 250άρι τουρνουά της Αμβέρσας ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος έμαθε την ώρα του πρώτου σερβίς στην αναμέτρησή του με τον Σέιμποθ Γουάιλντ.

Όπως ήταν αναμενόμενο η πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά θα γινόταν το απόγευμα της Πέμπτης (17/10), γεγονός που είχε ανακοινώσει η διοργανώτρια αρχή στο τουρνουά της Αμβέρσας.

Η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά προγραμματίστηκε για το απόγευμα της Πέμπτης (17/10), με το πρώτο σερβίς να αναμένεται περίπου στις 19:30 ώρα Ελλάδας.

Ο Έλληνας τενίστας στην πρεμιέρα του στο βέλγικο τουρνουά θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Σέιμποθ Γουάιλντ, ο οποίος προήλθε από τα προκριματικά της διοργάνωσης.

Οι δύο τενίστες θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι με τον νικητή της αναμέτρησης να παίρνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.

 

Σημειώνεται πως ο Νο.11 του κόσμου αναμένεται να ξεκινήσει το απόγευμα της Τετάρτης (16/10) τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά της Αμβέρσας από το ταμπλό του διπλού. Εκεί, ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον αδερφό του Πέτρο θ' αντιμετωπίσουν το δίδυμο Ρόμπιν Χάασε και Ντέιβιντ Πελ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα