Τσιτσιπάς: Κλήρωση με πολλά… εμπόδια στη Βασιλεία

Newsroom
tsitsipas_laver_cup
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε τους πιθανούς αντιπάλους του στο 500αρι τουρνουά της Βασιλείας, μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης το απόγευμα του Σαββάτου.

Διόλου βατή κλήρωση δεν έτυχε στον Στέφανο Τσιτσιπά στο τουρνουά της Βασιλείας, με τον Έλληνα αν και από το Νο.3 του ταμπλό να έχει ν’ αντιμετωπίσει αρκετά καλούς τενίστες στον δρόμο του προς τον τελικό.

Ο Έλληνας τενίστας στον πρώτο γύρο του τουρνουά θ’ αντιμετωπίσει τον Φρανσίσκο Τσερούντολο, ενώ στο δεύτερο γύρο πιθανότατα θα τον περιμένει ο Αλεξάντερ Μπούμπλικ ο οποίος κληρώθηκε να αντιμετωπίσει κάποιον qualifier στο πρώτο του ματς.

Στα προημιτελικά του τουρνουά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, εφόσον περάσει, βάσει ranking θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν εκ των Γίρι Λεχέτσκα ή Άρτουρ Φις, με τους Σέλτον και Ρούμπλεφ να έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για αντίπαλοι του Έλληνα στα ημιτελικά.

Στο Νο.2 του ταμπλό είναι ο Κάσπερ Ρουντ και μαζί του στο κάτω μέρος είναι οι Χόλγκερ Ρούνε, Ούγκο Ουμπέρ και Φέλιξ Οζέ Αλιασίμ.

 

Πιθανοί προημιτελικοί (με βάση το ranking):

  • Ρούμπλεφ - Σέλτον
  • Τσιτσιπάς - Φις
  • Ουμπέρ - Ρούνε
  • Αλιασίμ - Ρουντ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα