Τένις: Τροπαιούχος στη Στοκχόλμη ο Πολ

Newsroom
tommy_paul
Στην κατάκτηση του τίτλου έφτασε ο Τόμι Πολ στο τουρνουά της Στοκχόλμης, επικρατώντας με 6-4, 6-3 του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στον τελικό.

Εντός μίας ώρας και 26 λεπτών ο Τόμι Πολ κατέκτησε τον τίτλο στη Στοκχόλμη με νίκη 6-4, 6-3 επί του Γκριγκορ Ντιμιτρόφ στον τελικό της διοργάνωσης.

Αυτός είναι ο τρίτος τίτλος του Αμερικανού στην τρέχουσα σεζόν, ο οποίος του έδωσε την ώθηση να μπει στην 10άδα του ATP Race στη... μάχη για τα ATP Finals του Τορίνου.

Ο τελικός ξεκίνησε πολύ καλά για τον Αμερικανό, ο οποίος προηγήθηκε με 3-0 games στο πρώτο σετ. Ο Ντιμιτρόφ κατάφερε να πάρει πίσω το break μειώνοντας σε 4-3, ωστόσο μετά ο Βούλγαρος δέχθηκε ακόμα δύο breaks έναντι ενός που πέτυχε για να πάρει το προβάδισμα ο Αμερικανό με 6-4.

Στο δεύτερο σετ, οι δύο τενίστες κρατήθηκαν καλά πίσω από το σερβίς τους, πηγαίνοντας ισόπαλοι έως το 6ο game (3-3). Εκεί, ο Νο.12 του κόσμου κατάφερε να δημιουργήσει ένα σερί 3-0 games και εν τέλει να φτάσει στην κατάκτηση του δεύτερου σετ (6-3), πανηγυρίζοντας τον τίτλο.

 

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα