Τένις: Κυρίαρχος Μπαουτίστα Αγκούτ κατέκτησε τον τίτλο στην Αμβέρσα

Newsroom
bautista_agut
Κυρίαρχος στον τελικό του τουρνουά της Αμβέρσας ήταν ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, παίρνοντας τη νίκη κόντρα στον Γίρι Λεχέτσκα με 7-5, 6-1.

Χωρίς να χάσει σετ ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ... σφράγισε την πορεία του στο τουρνουά της Αμβέρσας, κατακτώντας τον τίτλο με νίκη επί του Γίρι Λεχέτσκα με 7-5, 6-1.

Ο Ισπανός στο πρώτο σετ έκανε το break στο 4ο game (3-1), το οποίο είδε να παίρνει πίσω ο Τσέχος μειώνοντας σε 5-4. Βέβαια, αυτό δεν εμπόδισε τον Μπαουτίστα Αγκούτ να πάρει ανά προβάδισμα (6-5) και στο 12ο game να πραγματοποιήσει ακόμα ένα break για να πάρει κεφάλι στον τελικό (7-5).

Στο δεύτερο σετ ο Νο.60 του κόσμου έκανε... μονόλογο και πολύ γρήγορα βρέθηκε με 3-0 μπροστά. Ο Λεχέτσκα πήρε το πρώτο του game στο 5ο game (4-1), το οποίο ήταν και το μοναδικό στο σετ. Ο Ισπανός διαμόρφωσε το 6-1 και πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα