Τσιτσιπάς: Ρίχνει αυλαία στο πρόγραμμα του κεντρικού court

Newsroom
tsitsipas_service
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε την ώρα που θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Φρανσίσκο Τσερούντολο στο πλαίσιο της πρεμιέρας του στο τουρνουά της Βασιλείας.

Στο τουρνουά της Βασιλείας βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αναμένεται ν' αντιμετωπίσει τον Φρανσίσκο Τσερούντολο στην πρεμιέρα του στην ελβετική διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση του Έλληνα τενίστα με τον Αργεντινό αντίπαλό του προγραμματίστηκε χρονικά τελευταίο στο κεντρικό court του τουρνουά. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο σερβίς υπολογίζεται περίπου στις 20:30 ώρα Ελλάδας, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα Τζάρι - Ρούνε.

Στο κεντρικό court το πρόγραμμα θ' ανοίξει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Στρίκερ και Γκρίσπουρ, την οποία θ' ακολουθήσει το ματς ανάμεσα σε Ετσεβερί και Σέλτον.

Ο νικητής του ματς θα παίξει στον επόμενο γύρο κόντρα στον νικητή του ματς Ζάντζουλπ - Μπούμπλικ, ο οποίος είναι τοποθετημένος στο πρόγραμμα του δεύτερου court.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα