Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Φις στα προημιτελικά του τουρνουά της Βασιλείας

Newsroom
tsitsipas_antwerp
Τον αντίπαλό του έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα προημιτελικά του τουρνουά της Βασιλείας, με τον Αρτούρ Φις να είναι ο παίκτης με τον οποίο θα δώσει... μάχη ο Έλληνας για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά.

O Στέφανος Τσιτσιπάς το απόγευμα της Πέμπτης (24/10) πήρε τη νίκη κόντρα στον Μποτίκ Βαν ντε Ζαντσχούλπ και πανηγύρισε την πρόκριση κόντρα στα προημιτελικά του τουρνουά της Βασιλείας.

Για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά του ελβετικού θεσμού, ο Έλληνας τενίστας θα παίξει κόντρα στον Αρτούρ Φις. Ο Γάλλος, ο οποίος θα βρεθεί στον δρόμο του Νο.11 του κόσμου, επικράτησε του Πέδρο Μαρτίνεθ με 7-5, 6-3 λίγο μετά τη νίκη του Τσιτσιπά επί του Βαν ντε Ζαντσχούλπ.

Οι δύο τενίστες έχουν βρεθεί μία φορά αντιμέτωποι, για τα ημιτελικά του τουρνουά της Αμβέρσας, όπου ο Αρτούρ Φις ειχε επικρατήσει με 7-6(5), 7-6(4) του Τσιτσιπά.

Η αναμέτρησή τους είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Παρασκευής (25/10) στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα