Τσιτσιπάς: Η κλήρωσή του στο Παρίσι

Newsroom
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τη Βασιλεία θα ταξιδέψει στο Παρίσι για το τελευταίο 1000άρι της χρονιάς.

Λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Αρτούρ Φις με 2-0 σετ στα προημιτελικά τού τουρνουά της Βασιλείας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε την κλήρωση στο Masters του Παρισιού, που ξεκινά τη Δευτέρα (28/10).

Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται στο πάνω μέρος του ταμπλό, εκεί όπου δεσπόζει η παρουσία του Γιάνικ Σίνερ και ο 26χρονος θα αρχίσει το τελευταίο 1000άρι της χρονιάς από τον 1ο γύρο με παίκτη από τα προκριματικά.

Σε περίπτωση που ο Τσιτσιπάς περάσει στον 2ο γύρο, θα παίξει είτε με τον Χιλινό, Αλεχάνδρο Ταβίλο, είτε με τον Πορτογάλο, Νούνο Μπόρζες, ενώ στον 3ο γύρο είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ. Στα προημιτελικά ανάμεσα στους πιθανούς αντιπάλους είναι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ και στα ημιτελικά οι Γιάνικ Σίνερ και Τέιλορ Φριτς.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό βρίσκονται οι Κάρλος Αλκαράθ και Ντανιίλ Μεντβέντεφ. Ο Αλκαράθ θα ξεκινήσει είτε με παίκτη από τα προκριματικά, είτε με τον Χιλιανό Νίκολας Τζάρι και ο Μεντβέντεφ θα αρχίσει την πορεία του με έναν εκ των Αλεξέι Πόπιριν και Ματέο Μπερετίνι.

 


@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα