Χάλεπ – Κόβινιτς 2-0: Σιμόνα από τον παλιό καλό καιρό

Newsroom
Χάλεπ – Κόβινιτς 2-0: Σιμόνα από τον παλιό καλό καιρό
Η Σιμόνα Χάλεπ κάνει το comeback της στην Μελβούρνη, κερδίζοντας άλλο ένα παιχνίδι χαρακτηριστικά εύκολα.

Για άλλο ένα ματς η Σιμόνα Χάλεπ έδειξε πως η επιστροφή της στις κορυφαίες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης, είναι θέμα χρόνου.

Η Ρουμάνα έκανε άλλη μία επιβλητική εμφάνιση, αυτή τη φορά με «θύμα» την Κόβινιτς από το Μαυροβούνιο που στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει την Ραντουκάνου.

Η Χάλεπ χρειάστηκε μόλις μία ώρα και 4 λεπτά για να την αποκλείσει, κερδίζοντας τα δύο σετ με 6-2, 6-1.

 

Δεν έχει χάσει σετ στην διοργάνωση και πάει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο κόντρα στην Αλιζέ Κορνέ. Μετράει 13 νίκες στα τελευταία 14 ματς και 20 στα 24 από την επιστροφή της μετά από το τουρνουά του Μόντρεαλ πέρυσι το φθινόπωρο.

Η Κορνέ δεν θα είναι ωστόσο και τόσο εύκολη λεία. Σήμερα απέκλεισε άλλη μία seeded παίκτρια καθώς μετά την Μουγκουρούθα, η Γαλλίδα άφησε εκτός συνέχειας και την Σλοβένα Τ. Ζίντανσεκ, την οποία κέρδισε με 2-1 σετ κάνοντας ανατροπή (4-6, 6-4, 6-2).

Στην φάση των «16» προκρίθηκε και η Ντάνιελ Κόλινς με ανατροπή, καθώς μετά από μάχη 2 ωρών και 35 λεπτών επικράτησε της Κλάρα Τόσον με 2-1 σετ (4-6, 6-4, 7-5). Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Ελίς Μέρτενς η οποία χρειάστηκε μόλις 70 λεπτά για να κερδίσει την Κινέζα Ζανγκ με 6-2, 6-2.

@Photo credits: tennis.com

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN WOMEN Τελευταία Νέα