Παπαμιχαήλ: «Εχω βελτιωθεί κι αυτό θα φανεί την Τρίτη»

Newsroom
Παπαμιχαήλ: «Εχω βελτιωθεί κι αυτό θα φανεί την Τρίτη»
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έκανε την πρώτη της προπόνηση στα γήπεδα της Μελβούρνης και δηλώνει έτοιμη για την παρουσία της στον πρώτο προκριματικό γύρο του Australian Open.

Μετά την εμπειρία του United Cup η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ετοιμάζεται για το ταμπλό των προκριματικών στο Australian Open.

Η Ελληνίδα τενίστρια που έκανε καλές εμφανίσεις με την εθνική ομάδα, θέλει να διεκδικήσει την παρουσία της στο κυρίως ταμπλό του Australian Open, ξεκινώντας από την Τρίτη την προσπάθειά της για τις τρεις νίκες που απαιτούνται στα προκριματικά.

«Συμμετέχω για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην προκριματική φάση του Australian Open, όπου πέρυσι είχα αποκλειστεί από τον 1ο γύρο. Πιστεύω όμως φέτος ότι θα έχω μία καλύτερη πορεία, καθώς με τον νέο μου προπονητή τον Ορτέγκα Ολμέδο, έχω βελτιωθεί σημαντικά τους τελευταίους 6 μήνες και αυτό πιστεύω να βγει την Τρίτη» ανέφερε η Παπαμιχαήλ που θα αντιμετωπίσει την Ρέκα Λούκα Γιάνι, Νο10 του ταμπλό και Νο112 στην παγκόσμια κατάταξη.

«Την προσεχή μου αντίπαλο την έχω αντιμετωπίσει αρκετά χρόνια πριν. Με είχε κερδίσει, όμως από τότε έχουν αλλάξει πολλά και πιστεύω πως είμαι σε καλύτερη θέση. Θέλω τους Έλληνες και τις Ελληνίδες φιλάθλους κοντά μου, να έρθουν στο παιχνίδι και να με ενισχύσουν και πιστεύω πως θα τους αποζημιώσω πανηγυρίζοντας μαζί την επιτυχία μου» συμπλήρωσε η Παπαμιχαήλ μιλώντας στο tennisnews.gr.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN WOMEN Τελευταία Νέα