Australian Open: Εκτός οι Μπαντόσα και Τομλιάνοβιτς

Newsroom
Australian Open: Εκτός οι Μπαντόσα και Τομλιάνοβιτς
Οι Πάολα Μπαντόσα και Άιλα Τομλιάνοβιτς απέσυραν τη συμμετοχή τους από το Australian Open, εξ αιτίας προβλημάτων τραυματισμού.

Δύο σημαντικές απουσίες προέκυψαν στο απλό γυναικών λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Australian Open, με τις Πάολα Μπαντόσα και Άιλα Τομλιάνοβιτς να αποσύρουν τη συμμετοχή τους εξ αιτίας προβλημάτων τραυματισμού.

Η Ισπανίδα, Πάολα Μπαντόσα, Νο.11 της παγκόσμιας κατάταξης, 48 ώρες πριν αρχίσουν οι μάχες στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς ανακοίνωσε την αδυναμία της να πάρει μέρος σε αυτό, γράφοντας στα social media: «Άσχημα νέα. Κατά τη διάρκεια του προημιτελικού στην Αδελαΐδα, τραυματίστηκα και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι πρέπει να μείνω εκτός για μερικές εβδομάδες. Είμαι πολύ λυπημένη που θα χάσω το Australian Open φέτος. Θα μου λείψει πραγματικά. Θα κάνω , μπορώ για να επιστρέψω το συντομότερο».


Την ίδια στιγμή, η Άιλα Τομλιάνοβιτς επίσης απέσυρε τη συμμετοχή της από το Grand Slam της πατρίδας της, με πρόβλημα στον αστράγαλο που αποκόμισε κατά τη διάρκεια του United Cup, την πρώτη εβδομάδα της σεζόν.

«Έκανα ό,τι ήταν δυνατόν για να προλάβω αλλά δεν είχα αρκετό χρόνο να είμαι 100% έτοιμη και να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο» ανέφερε στο δικό της tweet η 29χρονη Αυστραλέζα, Νο35 της παγκόσμιας κατάταξης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN WOMEN Τελευταία Νέα