Australian Open: Η Γκοφ πήρε την μάχη των teenagers με την Ραντουκάνου

Newsroom
Australian Open: Η Γκοφ πήρε την μάχη των teenagers με την Ραντουκάνου
Η Κόρι Γκοφ πέρασε στον τρίτο γύρο, κερδίζοντας το πολυαναμενόμενο παιχνίδι του... μέλλοντος με την Ραντουκάνου, σε μία αναμέτρηση με πολλά αβίαστα λάθη εκατέρωθεν.

Η Κόρι Γκοφ πήρε τη μάχη κόντρα στην Εμα Ραντουκάνου στον δεύτερο γύρο του Australian Open.

Σε ένα ματς με πάρα πολλά αβίαστα λάθη (42 η Ραντουκάνου, 41 η Γκοφ) και από τις δύο, η Αμερικανίδα εκμεταλλεύτηκε τα διστακτικά χτυπήματα της αντιπάλου της όταν «έκαιγε» η μπάλα και επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 7-6), για να προκριθεί στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης, εκεί όπου θα την περιμένει μία εκ των Ζενγκ και Πέρα.

H Ραντουκάνου όπως συνήθως, προσπάθησε να παίξει πολύ επιθετικά, πιέζοντας στη βασική γραμμή, με το ρίσκο αυτό όμως να μην αποδίδει, αφού στο πρώτο σετ έκανε 21 αβίαστα λάθη.

H 20χρονη Βρετανίδα έχασε τον ρυθμό της στο σερβίς στο δεύτερο σετ και βρέθηκε γρήγορα με break κάτω με 3-1. Κατάφερε ωστόσο να πάρει το break πίσω και ισοφάρισε 4-4 και στο υπέρ της 5-4, έφτασε σε δύο set point στο σερβίς της Γκοφ. Τα σπατάλησε με ισάριθμα αβίαστα λάθη και η Γκοφ μετά από game 9 λεπτών, ισοφάρισε σε 5-5. Το σετ εν τέλει οδηγήθηκε στο tie break όπου η Αμερικανίδα επικράτησε με 7-4 και πέρασε στον επόμενο γύρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN WOMEN Τελευταία Νέα