Australian Open: Σβιόντεκ και Πεγκούλα κέρδισαν σε χρόνο ρεκόρ

Newsroom
Australian Open: Σβιόντεκ και Πεγκούλα κέρδισαν σε χρόνο ρεκόρ
Περίπου από μία ώρα χρειάστηκαν η Ιγκα Σβιόντεκ και η Τζέσικα Πεγκούλα για να προκριθούν στην φάση των «16».

Οσοι πήραν εισιτήρια στο πρωινό πρόγραμμα του Margaret Court στο Australian Open, μάλλον… κλαίνε τα λεφτά τους μετά το πρώτο ματς.

Αφού είδαν πέντε σετ στο παιχνίδι του Σίνερ, στη συνέχεια είδαν δύο παιχνίδια σε διάστημα… δύο ωρών. Τόσο χρειάστηκαν συνολικά η Ιγκα Σβιόντεκ και η Τζέσικα Πεγκούλα για να κερδίσουν το εισιτήριο στην φάση των «16».

Αρχικά η Πεγκούλα χρειάστηκε 1 ώρα και 5 λεπτά για να κερδίσει την Ουκρανή Κόστιουκ (6-0, 6-2) και στη συνέχεια 55 λεπτά η Σβιόντεκ κατά της Ισπανίδας Μπούτσκα (6-0, 6-1). Στο πρώτο σετ μάλιστα η Πολωνή, έχασε μόλις έξι πόντους!

 

Δεν άφησαν κανένα περιθώριο στις αντίπαλές τους και βαδίζουν… ολοταχώς για μεγάλο ημιτελικό, εκτός κι αν η Σάκκαρη κόψει τα φτερά της Πεγκούλα νωρίτερα…

Η Σβιόντεκ στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Ελενα Ριμπάκινα, η οποία απέκλεισε την Κόλινς σε τρία σετ (6-2, 5-7, 6-2), ενώ η Πεγκούλα θα παίξει κόντρα στην Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα που νωρίτερα κέρδισε με 6-2, 6-3 την Καλίνινα.

Το τρίτο ζευγάρι που προέκυψε από το ταμπλό των γυναικών σήμερα, είναι αυτό της Γκοφ με την Οσταπένκο. Η Γκοφ νίκησε την Πέρα με 6-3, 6-2, ενώ η Οσταπένκο την Μπεντλ με 6-3, 6-0.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN WOMEN Τελευταία Νέα