Australian Open: Η Ριμπάκινα πέταξε έξω την Σβιόντεκ, αποκλεισμός και για Γκοφ! (vids)

Newsroom
Australian Open: Η Ριμπάκινα πέταξε έξω την Σβιόντεκ, αποκλεισμός και για Γκοφ! (vids)
H πρωταθλήτρια του Wimbledon, Έλενα Ριμπάκινα έκανε τη μεγάλη έκπληξη αφήνοντας εκτός συνέχειας την Νο1 του κόσμου, Ίγκα Σβιόντεκ.

Η Ελενα Ριμπάκινα φαίνεται πως έχει βαλθεί να παίζει το καλύτερό της τένις στα grand slam… Η τενίστρια του Καζακστάν, συνεχίζει στα προημιτελικά του Australian Open, καθώς απέκλεισε το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ιγκα Σβιόντεκ!

Η Ριμπάκινα, Νο22 στο ταμπλό, επικράτησε με με 6-4, 6-4 μετά από 90 λεπτά παιχνιδιού παίζοντας αρκετά επιθετικά και βγάζοντας εντελώς εκτός ρυθμού την Πολωνή. Με τρομερό σερβίς, ειδικά στο πρώτο σετ, η Ριμπάκινα βρήκε δύο break, ενώ στο δεύτερο σετ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, όμως απάντησε στα break, ισοφάρισε σε 3-3 και έκανε άλλο ένα στο 4-4, για να πάει να σερβίρει για το ματς, το οποίο έκλεισε με love game.

 

Στον προημιτελικό θα αντιμετωπίσει μια άλλη τενίστρια που έκανε την έκπληξη τα ξημερώματα, την Γιέλενα Οσταπένκο. Η Λετονή επικράτησε της φιναλίστ στο Roland Garros, Κόρι Γκοφ, με 7-5, 6-3 και οι δυο τους θα μονομαχήσουν για μία θέση στα ημιτελικά.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN WOMEN Τελευταία Νέα