Australian Open: Μεταμεσονύχτια πρόκριση για την Αζαρένκα στα πρoημιτελικά

Newsroom
Australian Open: Μεταμεσονύχτια πρόκριση για την Αζαρένκα στα πρoημιτελικά
Η Βικτόρια Αζαρένκα, πρωταθλήτρια στο Australian Open το 2012 και το 2013, εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά, νικώντας τη Λιν Ζου με 2-1 σετ.

Στη Βικτόρια Αζαρένκα πήγε το τελευταίο χρονικά εισιτήριο των προημιτελικών του απλού γυναικών στο Australian Open. Η σπουδαία 33χρονη από τη Λευκορωσία νίκησε την Κινέζα, Λιν Ζου με 4-6, 6-1, 6-4 και εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα, Τζέσικα Πεγκούλα.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε στις 02:15 το πρωί, ώρα Μελβούρνης μπροστά σε ελάχιστους θεατές που είχεν παραμείνει στη Rod Laver Arena, με το 3ο σετ να εξελίσσεται σε θρίλερ.

 

Τα μπρέικ διαδέχονταν το ένα το άλλο μέχρι το 3-3, η Ζου διατηρώντας πρώτη το σερβίς της στο σετ, έκανε το 4-3, όμως η Αζαρένκα βρήκε τις λύσεις να προσπεράσει με 5-4 και να σερβίρει για την πρόκριση.

Η Ζου βρέθηκε στο 15-40 και σε δύο ευκαιρίες να ισοφαρίσει, όμως η Αζαρένκα με δύο winners και δύο λάθη της Ζου, πήρε το σετ, τον αγώνα και την πρόκριση.

Η Αζαρένκα, πρωταθλήτρια στο Australian Open το 2012 και το 2013, εμφανίζεται σε προημιτελικά στη Μελβούρνη μετά το 2016 και σε Grand Slam μετά το US Open του 2020.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN WOMEN Τελευταία Νέα