Australian Open: Ακάθεκτη η Ριμπάκινα στα ημιτελικά της Μελβούρνης

Newsroom
Australian Open: Ακάθεκτη η Ριμπάκινα στα ημιτελικά της Μελβούρνης
Η Ελενα Ριμπάκινα ξεπέρασε και το εμπόδιο της Γελένα Οσταπένκο με 6-2, 6-4 σε 79 λεπτά, για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Australian Open.

Μετά την Ιγκα Σβιόντεκ, η Γιέλενα Οσταπένκο δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο για την Ελενα Ριμπάκινα στο Australian Open.

Η τενίστρια που αγωνίζεται για το Καζακστάν, χρειάστηκε 79 λεπτά για να πάρει το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά, μετά την επικράτησή της με 2-0 σετ (6-2, 6-4) επί της Λετονής.

Η Ριμπάκινα είχε 11 άσους στο ματς, 24 winners και 21 αβίαστα λάθη, ενώ η αποτελεσματικότητά της στα break (4/6) ήταν εντυπωσιακή.

 

Η Ριμπάκινα, μετά την κατάκτηση του περσινού Wimbledon, είναι ένα βήμα μακριά από έναν δεύτερο τελικό σε grand slam. Για να κάνει το βήμα αυτό, θα πρέπει να κερδίσει στα ημιτελικά μία εκ των Τζέσικα Πεγκούλα και Βικτόρια Αζαρένκα.

Με αυτή τη νίκη ανέβηκε 13 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, (Νο12), ενώ αν κατακτήσει το τρόπαιο θα φτάσει ως το Νο8.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN WOMEN Τελευταία Νέα