Australian Open: Σίφουνας η Σαμπαλένκα, στα ημιτελικά και η Λινέτ

Newsroom
Australian Open: Σίφουνας η Σαμπαλένκα, στα ημιτελικά και η Λινέτ
Για πρώτη φορά στην καριέρα τους θα βρεθούν στα ημιτελικά του Australian Open οι Αρίνα Σαμπαλένκα (Λευκορωσία) και Μάγκντα Λινέτ (Πολωνία) μετά από τις νίκες τους στα ματς των προημιτελικών.

Την ασταμάτητη πορεία της στο Αυστραλιανό όπεν συνεχίζει η πρωταθλήτρια από τη Λευκορωσία, Αρίνα Σαμπαλένκα, που με σχετική ευκολία επικράτησε επί της Ντόνα Βέκιτς και την άφησε εκτός συνέχειας. Η Σαμπαλένκα, που είναι στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, θα βρεθεί σε ημιτελικό Γκραν Σλαμ για δεύτερη φορά αφού το 2021 είχε αγωνιστεί στα ημιτελικά του US Open και για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Η Ίγκα Σβιόντεκ ήταν η μεγάλη ελπίδα για τους Πολωνούς αλλά τελικά η συμπατριώτισσά της Μάγκντα Λινέτ είναι αυτή που βρίσκεται στα ημιτελικά. Η 30χρονη Πολωνή αγωνίστηκε με αντίπαλο την Τσέχα Καρολίνα Πλίσκοβα και κατάφερε μέσα σε 87 λεπτά να επικρατήει με 2-0 σετ (6-3, 7-5) και να πετάξει για τον ημιτελικό για πρώτη φορά στην καριέρα της. Η Λινέτ, που είναι στο Νο45 του κόσμου, θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα για μία θέση στον τελικό του πρώτου Γκραν Σλαμ της χρονιάς.

Το άλλο ζευγάρι του ημιτελικού είναι οι Έλενα Ριμπάκινα και Βικτόρια Αζαρένκα.

@Photo credits: @magdalinette via Instagram

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN WOMEN Τελευταία Νέα