Australian Open: Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού των γυναικών

Newsroom
Australian Open: Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού των γυναικών
Από τους αγώνες της Ριμπάκινα με την Αζερένκα και της Σαμπαλένκα με την Λινέτ θα βγει το ζευγάρι του τελικού των γυναικών στο Australian Open.

Οι ημιτελικοί του απλού γυναικών κυριαρχούν στο πρόγραμμα της Πέμπτης (26/1) στο Australian Open. Οι Σαμπαλένκα, Ριμπάκινα, Αζαρένκα και Λινέτ είναι οι παίκτριες που θα διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια για τον τελικό του Σαββάτου (28/1).

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό στη Rod Laver Arena η Έλενα Ριμπάκινα αντιμετωπίζοντας τη Βικτόρια Αζαρένκα, δύο φορές πρωταθλήτρια στη Μελβούρνη (2012, 2013), σε ένα παιχνίδι που θα αρχίσει στις 10:30, ώρα Ελλάδας.

Στον άλλον ημιτελικό, περίπου στις 12:30, η Αρίνα Σαμπαλένκα (Νο.5), θα κοντραριστεί με την πρωτάρα σε ημιτελικούς Slam Μάγκντα Λινέτ (Νο45). Η Σαμπαλένκα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, είναι οι κορυφαία σε άνδρες και γυναίκες στο τουρνουά στο ποσοστό κερδισμένων πόντων από winners, από τους 343 πόντους που έχει κατακτήσει στα πέντε παιχνίδια της, οι 163 είναι από winners (47,52%).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN WOMEN Τελευταία Νέα