Australian Open: Η Κόστιουκ στον τρίτο γύρο, αναμένει Σάκκαρη ή Αβανεσιάν

Πηνελόπη Γκιώνη
marta_kostyuk
Η Μάρτα Κόστιουκ προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Australian Open και πιθανό είναι να αντιμετωπίσει εκεί την Ελληνίδα πρωταθλήτρια Μαρία Σάκκαρη.

Η Ουκρανή Μάρτα Κόστιουκ προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Australian Open, μετά από μία μεγάλη μάχη με την Βελγίδα Ελίζ Μέρτενς και πλέον περιμένει τη νικήτρια της αναμέτρησης Μαρία Σάκκαρη - Ελίνα Αβεσιάν.

Η Κόστιουκ, που βρίσκεται στο Νο35 πήρε το tie-break με τέσσερις σερί πόντους και ετοιμάζεται να ξεπεράσει το επόμενο «εμπόδιο» για να μπορέσει να συνεχίσει την πορεία της στο δημοφιλές τουρνουά όπου πιθανό είναι να αντιμετωπίσει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Μαρία Σάκκαρη.

Η Σάκκαρη αντιμετωπίζει τη Ρωσίδα Ελίνα Αβεσιάν, στον δεύτερο γύρο του πρώτου grand slam του 2024, και εφόσον προκριθεί θα συνεχίσει στον τρίτο γύρο και θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ουκρανή.

@Photo credits: @martakostyuk

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN WOMEN Τελευταία Νέα