Το terminal του Τζόκοβιτς: Σε δυο ώρες η απόφαση!

Newsroom
Το terminal του Τζόκοβιτς: Σε δυο ώρες η απόφαση!
Επειτα από επτά ώρες ανάκρισης, ο Τζόκοβιτς πήρε... ανάσες και η απόφαση για την είσοδο στη χώρα θα βγει σε δυο ώρες.

Και το θρίλερ συνεχίζεται! Μπορεί η ανάκριση του Τζόκοβιτς να ολοκληρώθηκε έπειτα από δυο ώρες, ωστόσο σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σερβίας, η τελική απόφαση για το αν μπορεί ή όχι να μπει στην Αυστραλία, θα ληφθεί σε περίπου δύο ώρες.

Η σερβική εφημερίδα Informer τόνισε ότι ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας Νίκολα Σελάκοβιτς κάλεσε τον Αυστραλό πρέσβη στο Βελιγράδι για να ζητήσει εξηγήσεις για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. «Η χώρα μας ζητά να απελευθερωθεί άμεσα ο Νο1 παίκτης στον κόσμο, όπως ζήτησε και ο Σέρβος πρέσβης που επικοινώνησε με τον παίκτη». Παράλληλα, και ο Πρόεδρος της χώρας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ενημέρωσε τον Νόβακ ότι έχει στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στην πρεσβεία της Αυστραλίας ζητώντας την άμεση απελευθέρωσή του. Μάλιστα, του μετέφερε πως η Σερβία είναι στο πλευρό του και ότι όλη η χώρα περιμένει το τέλος αυτού του εφιάλτη.

Σύμφωνα με την Τelegraph, ο Σέρβος σταρ είναι πολύ πιθανό να πάρει την πτήση της επιστροφής!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα