Τζόκοβιτς: «Μπορώ και αισθάνομαι την υποστήριξή σας»

Newsroom
Τζόκοβιτς: «Μπορώ και αισθάνομαι την υποστήριξή σας»
O Νόβακ Τζόκοβιτς με ένα μήνυμά του ευχαρίστησε τον κόσμο που τον υποστηρίζει σε όλη αυτή την περιπέτεια με την βίζα του.

Με ένα λιτό μήνυμα ο Νόβακ Τζόκοβιτς θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον υποστηρίζει σε όλη αυτή την υπόθεση με την ακύρωση της βίζας του.

Το Νο1 του κόσμου παραμένει σε ξενοδοχείο με παράτυπους μετανάστες έως ότου εκδικαστεί η έφεσή του την προσεχή Δευτέρα και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όσους τον στηρίζουν.

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο ανά τον πλανήτη για τη συνεχή σας στήριξη. Μπορώ να την αισθανθώ και την εκτιμώ» ανέφερε στα σόσιαλ.

Ανάρτηση Τζόκοβιτς

 

Δεκάδες Σέρβοι για δύο ημέρες βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο όπου παραμένει υπό επιτήρηση, ενώ και στην Σερβία υπήρξαν διαδηλώσεις από τους φαν του Νόλε, σε μια υπόθεση που έχει προκαλέσει και διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Σερβίας και Αυστραλίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα