Ζβέρεφ – Σαποβάλοφ 0-3: Ο απίθανος Καναδός πέταξε έξω το Νο3 του ταμπλό

Newsroom
Ζβέρεφ – Σαποβάλοφ 0-3: Ο απίθανος Καναδός πέταξε έξω το Νο3 του ταμπλό
Εκπληκτικό ματς από τον Ντένις Σαποβάλοφ, άφησε εκτός 8αδας τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, κερδίζοντας με 3-0 σετ και παίζει με Ναδάλ στην επόμενη φάση.

Το ματς της ζωής του έκανε ο Ντένις Σαποβάλοφ κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Australian Open!

O Καναδός έκανε τρομερή εμφάνιση και κέρδισε με 3-0 σετ (6-3, 7-6, 6-3) το Νο3 του κόσμου σε 2 ώρες και 21 λεπτά.

O Σαποβάλοφ κυριάρχησε στο πρώτο σετ του Γερμανού και βρέθηκε να έχει προβάδισμα 2-0 στο δεύτερο.

Εκεί ο Ζβέρεφ άρχισε να συνέρχεται και με δύο break έφτασε να σερβίρει για το σετ στο υπέρ του 5-3. Ο Καναδός όμως απάντησε με break και στη συνέχεια οδήγησε το σετ σε tie break.

Εκεί βρέθηκε να προηγείται με 5-1, με τον Ζβέρεφ να μειώνει σε 5-4. Βρήκε σετ πόιντ ο Σαποβάλοφ το οποίο έχασε, με τον Γερμανό να μειώνει σε 6-5 από διπλό λάθος του αντιπάλου του. Όμως στο σερβίς του ο Ζβέρεφ έκανε αβίαστο λάθος και με 7-5 ο Σαποβάλοφ πήρε το σετ και έκανε το 2-0.

Με την ψυχολογία στα ύψη ο Καναδός έκανε αμέσως break στο τρίτο σετ και προηγήθηκε με 3-0 απέναντι στο Νο3 του κόσμου που έδειχνε ανήμπορο να αντιδράσει.

Πλέον ο Σαποβάλοφ έχει μία ακόμη τεράστια πρόκληση στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον Ράφαελ Ναδάλ, σε ένα ζευγάρι που μπορεί να βγάλει... φιναλίστ στην διοργάνωση καθώς στα ημιτελικά το πιθανότερο σενάριο είναι να βρουν έναν εκ των Μπερετίνι και Μονφίς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα