Μεντβέντεφ: «Εκανα λάθος με τον διαιτητή, αλλά χαίρομαι που κέρδισα»

Newsroom
Μεντβέντεφ: «Εκανα λάθος με τον διαιτητή, αλλά χαίρομαι που κέρδισα»
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ παραδέχτηκε το λάθος του για την αντίδρασή του στον διαιτητή την ώρα του ματς.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Australian Open αλλά έγινε για άλλη μια φορά αρνητικός πρωταγωνιστής.

Μετά το 1-1 στα σετ από τον Τσιτσιπά, ξέσπασε στον διαιτητή, αποκαλώντας τον «ηλίθιο» γιατί δεν έδινε ποινή στον Στέφανο για coaching.

Με τη λήξη του αγώνα ζήτησε δύο φορές συγνώμη από τον διαιτητή για την συμπεριφορά του και όπως ήταν φυσικό, ο Τζιμ Κούριερ ήταν το πρώτο πράγμα που τον ρώτησε στην on court συνέντευξη.

«Δεν νομίζω ότι με βοηθά να έχω άσχημες αντιδράσεις. Συνήθως χάνω τα ματς γιατί δεν έχω ενέργεια. Κατάλαβα ότι έκανα λάθος και χαίρομαι που συγκεντρώθηκα πίσω στο ματς. Χαίρομαι που λειτούργησε» είπε ο Ρώσος.

Για την εξέλιξη του αγώνα που τον βρήκε νικητή έναντι του Τσιτσιπά, είπε: «Νομίζω ότι μερικές φορές κάποια ματς υπάρχουν στιγμές που χάνεις πόντους που δεν πρέπει. Το ίδιο έγινε και με αυτόν (Τσιτσιπά). Έπρεπε να χτίσω μομέντουμ και να έχω κάποιες καλές μπαλιές. Εχασε την ενέργειά του μετά το τρίτο σετ».

Ο Μεντβέντεφ στάθηκε και στο ζήτημα της κούρασης από τον σχεδόν 5 ώρες προημιτελικό που έπαιξε με τον Αλιασίμ.

«Μετά τον προημιτελικό ρώτησα τον προπονητή μου πως θα αντέξω στα ημιτελικά γιατί δεν μπορούσα να κουνηθώ. Αλλά την άλλη μέρα ένιωθα καλύτερα. Η κούραση έφερε λάθη, αλλά ευτυχώς δεν κράτησε πολύ αυτό το παιχνίδι», ανέφερε.

Το σχόλιο για Ναδάλ και η γιούχα για τον τελικό των γυναικών

Οσον αφορά τον τελικό με τον Ναδάλ, σχολίασε: «Παίζω με έναν από τους κορυφαίους που πάει για το 21ο του grand slam. Οι τελικοί είναι ιδιαίτεροι. Είμαι έτοιμος. Ξέρω ότι είναι δυνατός ο Ράφα, αλλά θα παλέψω για το καλύτερο».

Στο τέλος της συνέντευξης ο Κούριερ τον ρώτησε για το αν θα δει τον τελικό των γυναικών όπου παίζει η Ασλεϊ Μπάρτι μπροστά στο κοινό της. Η απάντησή του δεν άρεσε στο κοινό που τον αποδοκίμασε.

«Δεν ξέρω αν θα το δω γιατί στις 8:15 πρέπει να δειπνήσω» είπε, με τον Κούριερ να του λέει απογοητευμένος: «Προσπαθώ να σε ανεβάσω στα μάτια του κοινού και δεν με βοηθάς καθόλου!» του είπε με λίγη δόση χιούμορ, με τον Μεντβέντεφ να ανταποκρίνεται: «ΟΚ, παιδιά, θα το δω στο κινητό»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα