Τζόκοβιτς για Αυστραλιανό όπεν: «Ελπίζω να έχω μία καλή υποδοχή εκεί»

Newsroom
Τζόκοβιτς για Αυστραλιανό όπεν: «Ελπίζω να έχω μία καλή υποδοχή εκεί»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιστρέφει στη Μελβούρνη και το Αυστραλιανό όπεν και, μετά από όσα προηγήθηκαν στο ΑΟ 2022, εξηγεί πως ελπίζει να έχει μία θετική υποδοχή στην Αυστραλία.

Ο Σέρβος τενίστας, Νόβακ Τζόκοβιτς, ελπίζει να προκαλέσει θετικές αντιδράσεις στους οπαδούς του όταν αγωνιστεί στο Australian Open που θα διεξαχθεί σε λιγότερο από ένα μήνα.

Ο Τζόκοβιτς θεωρείται ότι εξακολουθεί να είναι ανεμβολίαστος για την Covid-19, κάτι που τελικά τον ανάγκασε να πετάξει στην πατρίδα του πριν από τη διοργάνωση του ΑΟ 2022, αλλά οι ταξιδιωτικοί κανόνες της Αυστραλίας αναφέρουν πλέον ότι δεν χρειάζεται απόδειξη εμβολίου Covid-19 για να ταξιδέψει κανείς από και προς τη χώρα. Η απαγόρευση της αυστραλιανής βίζας του Σέρβου ανατράπηκε τον Νοέμβριο του 2022, αφού είχε απελαθεί πριν από το τουρνουά του περασμένου Ιανουαρίου στη Μελβούρνη καθώς η βίζα του είχε ακυρωθεί «για λόγους δημοσίου συμφέροντος».

Μιλώντας στο World Tennis League στο Ντουμπάι, όπου προετοιμάζεται για το Γκραν Σλαμ της Μελβούρνης, ο Τζόκοβιτς δήλωσε: «Πάντα ζητάω το καλύτερο από τον εαυτό μου, οπότε ας δούμε. Όλα αυτά τα χρόνια είχα την τύχη να ξεκινάω πολύ δυνατά στην Αυστραλία και μου αρέσει να παίζω εκεί. Προφανώς, μετά από αυτό που συνέβη νωρίτερα φέτος ελπίζω να έχω μια αξιοπρεπή υποδοχή εκεί και ελπίζω ότι αυτό θα με βοηθήσει να παίξω καλό τένις».

Ο Σέρβος σταρ του τένις θα επιστρέψει στην Αυστραλία την πρώτη εβδομάδα του Ιανουάριου και θα ξεκινήσει τους αγώνες του με το 250άρι τουρνουά της Αδελαΐδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα