Τζόκοβιτς: Εγκατέλειψε στον αγώνα προπόνησης με τον Μεντβέντεφ στο Australian Open

Newsroom
Τζόκοβιτς: Εγκατέλειψε στον αγώνα προπόνησης με τον Μεντβέντεφ στο Australian Open
O Νόβακ Τζόκοβιτς υποχρεώθηκε να σταματήσει τον αγώνα προπόνησης με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στη Rod Lover Arena της Μελβούρνης εξ αιτίας ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο, παραμονές έναρξης του Australian Open.

Το πρόβλημα που αποκόμισε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στον οπίσθιο μηριαίο από τον ημιτελικό απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ στο τουρνουά της Αδελαΐδας, μοιάζει να μην έχει υποχωρήσει.

Ο Σέρβος στην επιστροφή του στη Μελβούρνη και στη Rod Lover Arena υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα προπόνησης, ξανά με τον Μεντβέντεφ, εξ αιτίας ενοχλήσεων στο ίδιο σημείο.



Οι παίκτες είχαν προγραμματίσει να παίξουν για 75 λεπτά, όμως ο Σέρβος σταμάτησε μετά τα 36 περίπου λεπτά προπόνησης με τον Ρώσο και ενώ είχε χάσει το πρώτο σετ με 6-4.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο 2:26

Στην πρώτη του εμφάνιση στο κεντρικό κορτ μετά την περσινή του απέλαση από την Αυστραλία, ο Τζόκοβιτς δέχθηκε ιατρική φροντίδα μετά το 5ο game, πριν τελικά αποχωρήσει από την προπόνηση, αυξάνοντας τις ανησυχίες για την κατάσταση του τραυματισμού κι ενώ το Australian Open εκκινεί τη Δευτέρα (16/1).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα