Australian Open: Τα ξημερώματα της Πέμπτης μαθαίνουν αντιπάλους Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Κώστας Ευθυμιάδης
Australian Open: Τα ξημερώματα της Πέμπτης μαθαίνουν αντιπάλους Τσιτσιπάς και Σάκκαρη
Αύριο θα γνωρίζουν τα «μονοπάτια» τους στο πρώτο grand slam της χρονιάς οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη -Live η κλήρωση στις 04:00 στο Youtube.

Με τα προκριματικά του Australian Open να έχουν ξεκινήσει, αύριο τα ξημερώματα θα… λυθεί και το ερώτημα των πιθανών αντιπάλων των Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο κυρίως ταμπλό.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης(11/1), ώρα Ελλάδος, με τον Στέφανο να είναι στο Νο7 του ταμπλό και την Σάκκαρη στο Νο8.

O Τσιτσιπάς πέρυσι ήταν φιναλίστ και έχει να υπερασπιστεί 1.200 βαθμούς, ενώ η Σάκκαρη είχε φτάσει ως τον τρίτο γύρο.

Δεν υπάρχουν απουσίες από το Top10 τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες, με τους τελευταίους seeded παίκτες (Νο32) να είναι ο Γίρι Λεχέτσκα στους άνδρες και η Λέιλα Φερνάντες στις γυναίκες.

Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό θα ξεκινήσουν τα ξημερώματα της Κυριακής για την Ελλάδα, με το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας να αναμένεται την Παρασκευή, αφού θα έχουν ολοκληρωθεί πρώτα τα παιχνίδια των προκριματικών.

Εκεί αγωνίζεται η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου που έχει προκριθεί στον δεύτερο γύρο.

H κλήρωση θα μεταδοθεί live μέσω Youtube:


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα