Australian Open: Σαρωτική Σαμπαλένκα, πρόκριση με ένα μόνο χαμένο game

Κώστας Ευθυμιάδης
H Aρίνα Σαμπαλένκα πανηγυρίζει
Η κάτοχος του τίτλου, Αρίνα Σαμπαλένκα, πέρασε εντυπωσιακά το πρώτο εμπόδιο στη Μελβούρνη, κερδίζοντας με 6-0, 6-1 την Σέιντελ.

Η Αρίνα Σαμπαλένκα δεν θα μπορούσε να αρχίσει καλύτερα την υπεράσπιση του τίτλου της στο Australian Open.

Κέρδισε σε 53 λεπτά την Γερμανίδα Σεϊντέλ με 6-0, 6-1 και έκλεισε ραντεβού την Τετάρτη με μία πολλά υποσχόμενη τενίστρια για το μέλλον, την 18χρονη Μπρέντα Φρουχβίρτοβα, η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της Ρουμάνας Μπόγκνταν με 2-6, 6-4, 6-3.

Η Κάρολιν Βοζνιάκι πήρε πρόκριση στον β’ γύρο μετά την απόσυρση της Λινέτ στις αρχές του δεύτερου σετ. Η Δανέζα βέβαια είχε κερδίσει το πρώτο με 6-2 και είχε προβάδισμα 2-0 στο δεύτερο. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Μ. Τιμοφέγιεβα, η οποία κέρδισε την Αλιζέ Κορνέ με 6-4, 6-2.

Η Λέιλα Φερνάντες με 7-6, 6-2 ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπέιλεκ και παίζει στον επόμενο γύρο με την Αμερικανίδα Παρκς (2-6, 6-2, 6-4 την Σνίγκουρ).

Ζόρικα πέρασε η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα το εμπόδιο της Μ. Χοντάμα από την Ιαπωνία (2-6, 6-4, 6-3) και στον β’ γύρο θα αντιμετωπίσει την Γερμανίδα Κόρπατς.
Πρώτη seeded παίκτρια που έμεινε εκτός συνέχειας, ήταν η Λουντμίλα Σαμσόνοβα η οποία έχασε από την Ανισίμοβα με 6-4, 6-3.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα