Australian Open: Η Αντρέεβα διέλυσε την Ζαμπέρ (vid)

Κώστας Ευθυμιάδης
Η Μίρα Αντρέεβα χαμογελάει
Η 16χρονη Μίρα Αντρέεβα πέταξε εκτός την Ονς Ζαμπέρ σε λιγότερο από μία ώρα, την ώρα που η Γκοφ ζορίστηκε για ένα σετ κόντρα στην Ντόλεχαϊντ.

Προχθές στη συνέντευξη Τύπου, η Ονς Ζαμπέρ δήλωνε ενθουσιασμένη που θα παίξει με την 16χρονη Μίρα Αντρέεβα, τονίζοντας πως ξέρει καλά ότι οι νεαρές παίκτριες θέλουν να τις «κλωτσήσουν στον κ…ο».

Τελικά… κάτι τέτοιο έγινε, αφού η Αντρέεβα διέλυσε το Νο6 του κόσμου, κερδίζοντας με 6-0, 6-2 μέσα σε 54 μόλις λεπτά!

H Αντρέεβα πέρυσι στη Μελβούρνη, έπαιζε στον τελικό των Juniors όπου έχασε από την Αλίνα Κορνέεβα και φέτος είναι ήδη στον τρίτο γύρο των γυναικών.

Μιας και ο λόγος για την Κορνέεβα, κι αυτή αντιμετώπισε Top10 τενίστρια, όμως είχε την τύχη της Ζαμπέρ, αφού η Χαντάντ Μάια την κέρδισε με 6-1, 6-2.

Η Αντρέεβα θα παίξει στον επόμενο γύρο με την Γαλλίδα Νταϊάν Παρί, ενώ η Χαντάντ θα αντιμετωπίσει άλλη μία teenager, την Μίρα Τιμοφέγιεβα, η οποία απέκλεισε την Κάρολιν Βοζνιάκι με 1-6, 6-4, 6-1!

Η Γκοφ συνεχίζει το αήττητο το 2024

Η Κόκο Γκοφ ζορίστηκε για ένα σετ απέναντι στην Κάρολιν Ντολεχάιντ, αλλά πέρασε στην επόμενη φάση. Απέναντι στην παίκτρια που αντιμετώπισε πέρυσι η Σάκκαρη στον τελικό της Γουαδαλαχάρα, η Γκοφ επικράτησε με 7-5, 6-4 και στον τρίτο γύρο θα παίξει ξανά με συμπατριώτισσά της, την Αλίσα Παρκς, η οποία απέκλεισε την Λέιλα Φερνάντες με 7-5, 6-4.

H 19χρονη Γκοφ είναι στο 7-0 την φετινή σεζόν, ενώ έχει το εντυπωσιακό 31-4 στα τελευταία 35 της παιχνίδια

Στον επόμενο γύρο πέρασε εύκολα η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα επί της Κόρπατς (6-2, 6-2) και θα παίξει με την Αυστραλή Στορμ Χάντερ η οποία απέκλεισε την Ζίγκεμουντ με 6-4, 3-6, 6-3.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα