Τσιτσιπάς: Το χρηματικό ποσό που κέρδισε στο φετινό Australian Open

Newsroom
Ο Τσιτσιπάς χαιρετάει το κοινό
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα δει τον λογαριασμό του πλουσιότερο κατά 249.140 χιλιάδες ευρώ μετά τη φετινή του πορεία στο απλό αλλά και το διπλό του Australian Open.

Ο Τέιλορ Φριτζ ήταν αυτός που σταμάτησε τον Στέφανο Τσιτσιπά και την πορεία του στο Australian Open. Έτσι δεν κατάφερε να κλείσει το ραντεβού με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον οποίο πέρσι συνάντησε στον τελικό της διοργάνωσης. Ο γύρος των «16» στον οποίο έφτασε ο Τσιτσιπάς, όμως, θα του γεμίσει τον τραπεζικό λογαριασμό με 227.320 χιλιάδων ευρώ.

Αυτό είναι το ποσό που δίνεται από το Australian Open στους τενίστες που φτάνουν ως τους «16». Σε μία χρονιά που υπήρξε αύξηση περίπου 10 εκατομμυρίων δολαρίων Αυστραλίας στο συνολικό prize pool.

Ο Τσιτσιπάς ωστόσο έχει λαμβάνειν ακόμα 21.820 χιλιάδων ευρώ από τη συμμετοχή του μαζί με τον αδερφό του Πέτρο στα διπλά. Οι δυο τους αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο και αυτό σε συνδυασμό με την πορεία του Τσιτσιπά στο μονό, φέρνει στον Έλληνα τενίστα το ποσό των 249.140 χιλιάδων ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα