Σάκκαρη: Η κλήρωση της στο Μπαντ Χόμπουργκ

Newsroom
sakkari_berlin
Στη Γερμανία και το Μπαντ Χόμπουργκ θ' αγωνιστεί η Μαρία Σάκκαρη πριν την συμμετοχή της στο Wimbledon, με την ίδια να φιγουράρει στο Νο.1 του ταμπλό.

H Ελληνίδα τενίστρια (Νο.9) είναι επικεφαλής του ταμπλό (WTA 500) και η πρώτη της αντίπαλος είναι η Ιταλίδα Ελιζαμπέτα Κοτσιαρέτο, Νο.44 στον κόσμο.

Στον δεύτερο γύρο, τότε θα παίξει με τη νικήτρια του ματς Ρους-Μπαντόσα, ενώ στα προημιτελικά η πιθανότερη αντίπαλός της είναι η νεαρή Μίρα Αντρέεβα. Στα ημιτελικά ενδέχεται να συναντήσει την Έμα Ναβάρο ή την Ελίνα Σβιτολίνα, που αντιμετωπίζει στον πρώτο γύρο την Κάρολιν Βοζνιάκι.

Στο Νο.2 του ταμπλό είναι η Λιουντμίλα Σαμσόνοβα, που έχει στην πλευρά της τις Βικτόρια Αζαρένκα, Μπέατριζ Χαντάτζ Μάια και Εκατερίνα Αλεξαντρόβα.

Θυμίζουμε ότι μετά την ήττα της από την Αζαρένκα στον πρώτο γύρο του Βερολίνου, η Μαρία ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον Ντέιβιντ Γουίτ.

Πιθανοί προημιτελικοί (με βάση το ranking)

Σάκκαρη-Αντρέεβα

Ναβάρο-Σβιτολίνα

Αζαρένκα-Χαντάντ Μάια

Αλεξαντρόβα-Σαμσόνοβα

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα