Τσιτσιπάς - Σάκκαρη: Με Σοκ και Σινιάκοβα στον δεύτερο γύρο

Newsroom
Τσιτσιπάς - Σάκκαρη: Με Σοκ και Σινιάκοβα στον δεύτερο γύρο
Η Κατερίνα Σινιάκοβα θα είναι η πρώτη αντίπαλος για την Μαρία Σάκκαρη στην Καλιφόρνια και ο Τζακ Σοκ για τον Τσιτσιπά στο Indian Wells που είχε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις τα ξημερώματα.

Τρία σετ χρειάστηκε η Κατερίνα Σινιάκοβα για να κάμψει την αντίσταση της Ιρίνα Καμίλα Μπέγκου και έτσι θα βρεθεί στον δρόμο της Σάκκαρη στον δεύτερο γύρο του Indian Wells.

Η Τσέχα επικράτησε με 6-2, 4-6, 6-4 έπειτα από μάχη 2 ωρών και 53 λεπτών, σε ένα παιχνίδι με απίστευτα μεγάλο αριθμό διπλών λαθών στο σερβίς (14-10) και χωρίς άσο. Τα ποσοστά στο σερβίς και των δύο τενιστριών ήταν άσχημα, με τα break να διαδέχονται το ένα το άλλο.

O Σοκ στον δρόμο του Τσιτσιπά

Οσον αφορά τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο Τζακ Σοκ θα είναι ο δικός του αντίπαλος στον δεύτερο γύρο του 100αριου τουρνουά στην Καλιφόρνια.

Ο Σοκ προκρίθηκε δια περιπάτου καθώς ο Αργεντινός Χουάν Μάνουελ Σερουντόλο δεν προέβαλε καμία αντίσταση. Σε 1 ώρα και 4 λεπτά ο Αμερικανός επικράτησε με 6-1, 6-1 και θα βρεθεί στον δρόμο του Ελληνα τενίστα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

INDIAN WELLS WOMEN Τελευταία Νέα