Σάκκαρη: «Δουλεύω όλη μου τη ζωή γι’ αυτό»

Σάκκαρη: «Δουλεύω όλη μου τη ζωή γι’ αυτό»
Με δάκρυα στα μάτια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις on court η Μαρία Σάκκαρη.

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Μαρία Σάκκαρη

Μετά τη νίκη επί της Μπαντόσα, προκρίθηκε στον μεγαλύτερο τελικό της μέχρι τώρα καριέρας της, στο Indian Wells.

H Ελληνίδα τενίστρια πήγε να χαιρετήσει δακρυσμένη την αντίπαλό της που της έδωσε μία μεγάλη αγκαλιά και μέσα σε κλίμα συγκίνησης έκανε την πρώτη της δήλωση on court.

«Δουλέυω όλη μου την ζωή για να φτάνω μακριά στα τουρνουά. Δεν ξέρω, ίσως φανεί ανόητο σε κάποιους, δεν κέρδισα το τουρνουά, αλλά για μένα σημαίνει πάρα πολλά», είπε αρχικά.

«Η Μπαντόσα παίζει πολύ διαφορετικά σε σχέση με τις άλλες κοπέλες. Έχει "βαρύ" παιχνίδι και ήξερα ότι κέρδισε το τουρνουά πριν λίγους μήνες. Είχα μεγάλη πίστη και πίστευα στον εαυτό μου κάθε στιγμή. Δεν έχω λόγια αυτή την στιγμή. Αυτό σημαίνει πάρα πολλά για μένα και είναι επίσης μία μεγάλη στιγμή και για την πατρίδα μου» πρόσθεσε η Σάκκαρη, που ρωτήθηκε και για τον τελικό κόντρα στην Σβιόντεκ.

«Είναι ένα υπέροχο άτομο και μία εξαιρετική αθλήτρια. Την σέβομαι, την θαυμάζω. Θα είναι μία μεγάλη μάχη και ένα σκληρό ματς. Θέλουμε και οι δύο να κερδίσουμε» απάντησε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

INDIAN WELLS WOMEN Τελευταία Νέα