Indian Wells: Επιβλητική νίκη της Ριμπάκινα επί της Σβιόντεκ (vid)

Newsroom
Elena Rybakina
H Έλενα Ριμπάκινα πέτυχε μια ακόμα νίκη επί της Ιγκα Σβιόντεκ στο Indian Wells και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Η Έλενα Ριμπάκινα πανηγυρίζει τη δεύτερη νίκη της μέσα στη σεζόν επί της καλύτερης τενίστριας στον κόσμο Ίγκα Σβιόντεκ.

Η Καζάκα τενίστρια επικράτησε επί της 21χρονης Πολωνής με το εμφατικό 6-2, 6-2 σε 76 λεπτά και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τον τελικό του Indian Wells όπου θα αντιμετωπίσει την Σαμπαλένκα.

H πρωταθλήτρια του Wimbledon έκανε πολύ καλό ματς έχοντας συνολικά 7 άσσους και κερδίζοντας τους 28 από τους 34 πόντους στα πρώτα της σερβίς. Αξιοποίησε επιπλέον και τις 5 ευκαιρίες που είχε για break (5/5) και πήρε από νωρίς τα ηνία του ημιτελικού, κάνοντας στο ξεκίνημα του ματς το πρώτο break, για να προηγηθεί με 3-0.

Η Σβιόντεκ είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στο 5ο game, αλλά η Ριμπάκινα έσβησε 2 break points και υπερασπίστηκε το σερβίς της για το 4-1, ενώ λίγο αργότερα έκλεισε το σετ με νέο break, για το 6-2. Στο 2ο σετ μάλιστα κέρδισε 5 games στη σειρά, με την Πολωνή τενίστρια να καταφέρνει απλώς να μειώσει σε 5-2.

Νε αυτή τη νίκη η Ριμπάκινα αναρριχάται στο Νο.8 του κόσμου αν ηττηθεί στον τελικό, κάνοντας career high. Ενώ αν κατακτήσει το τρόπαιο τότε θα θα βρεθεί στο Νο.7!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

INDIAN WELLS WOMEN Τελευταία Νέα