Indian Wells: Η κλήρωση των Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Newsroom
Indian Wells: Η κλήρωση των Τσιτσιπά και Σάκκαρη
Με τον Τσιτσιπά να είναι στο Νο2 του ταμπλό και τη Σάκκαρη στο Νο7 θα ξεκινήσει το πρώτο Masters της χρονιάς στις ΗΠΑ.

Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις για το δημοφιλές τουρνουά Indian Wells, που θα διεξαχθεί μεταξύ 6 και 19 Μαρτίου και θα συγκεντρώσει την αφρόκρεμα του τένις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που είναι στο Νο2 του ταμπλό, θα ξεκινήσει τους αγώνες του από τον δεύτερο γύρο και ο πρώτος του αντίπαλος θα είναι ο νικητής της μονομαχίας Γκαέλ Μονφίλς (Γαλλία) και Τζόρνταν Τόμπσον (Αυστραλία). Εφόσον όλα πάνε καλά και ο Τσιτσιπάς κερδίσει, πιθανός αντίπαλός του στον τρίτο γύρο θα είναι ο Μαξίμ Κρέσι (ΗΠΑ). Στον γύρο των «16» θα βρει μπροστά του τον Βούλγαρο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Βουλγαρία) ή τον Φρανσίς Τιαφό (ΗΠΑ) ενώ στους οχτώ μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Αντρέι Ρούμπλεφ (Ρωσία). Πιθανό είναι, φτάνοντας στον ημιτελικό, να αντιμετωπίσει τον Ρώσο Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Η Μαρία Σάκκαρη θα ξεκινήσει επίσης από τον δεύτερο γύρο ως το Νο7 του ταμπλό και θα αντιμετωπίσει αρχικά είτε τη Κέιτι Βόλινετς (ΗΠΑ) είτε τη Σέλμπι Ρότζερς (ΗΠΑ). Εφόσον κερδίσει, στον τρίτο γύρο θα έχει αντίπαλο την Ανχελίνα Καλινίνα (Ουκρανία)ενώ αργότερα θα βρει μπροστά της την Καρολίνα Πλίσκοβα (Τσεχία) και τη Βερόνικα Κουντερμέτοβα (Ρωσία). Η Τζέσικα Πεγκούλα (ΗΠΑ) είναι η πιαθνή αντίπαλός της για τον γύρο των 16, εφόσον προχωρήσουν και οι δύο. Αν η Σάκκαρη φτάσει στον ημιτελικό, τότε εκεί ίσως βρει την πρωταθλήτρια του Αυστραλιανού όπεν 2023 Αρίνα Σαμπαλένκα (Λευκορωσία).

Αναλυτικά η κλήρωση των ανδρών και των γυναικών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

INDIAN WELLS Τελευταία Νέα