Τένις: Κατέκτησε τον παρθενικό του τίτλο Masters ο Ντρέιπερ στο Indian Wells

Τον πρώτο του τίτλο σε 1000άρι τουρνουά πανηγύρισε ο Τζακ Ντρέιπερ, ο οποίος πήρε τη νίκη με 6-2, 6-2 στον τελικό του Indian Wells απέναντι στον Χόλγκερ Ρούνε πραγματοποιώντας κυριαρχική εμφάνιση εντός 70 λεπτών.
Ο Βρετανός τενίστας διαδέχθηκε τον Κάρλος Αλκαράθ, κάτοχο του τίτλου τις περασμένες δύο χρονιές, τον οποίο απέκλεισε στα ημιτελικά της διοργάνωσης και στα 23 του χρόνια κατέκτησε τον μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας του. Πλέον, έγινε ο 5ος Βρετανός που κατακτά τίτλο Masters.
Όπως μαρτυρούν τα επιμέρους σκορ σε κάθε σετ, ο Νο.7 του κόσμου, ήταν σε εξαιρετική ημέρα. Είχε τεράστιο σύμμαχο το σερβίς του, εκμεταλλευόμενος τα πολλά λάθη του 21χρονου αντιπάλου του. Ο Βρετανός κέρδισε το 92%(!) των πόντων πίσω από το πρώτο service χάνοντας μόλις από έναν πόντο σε κάθε set (23/25), δεν αντιμετώπισε κανένα break-point, ενώ είχε και 14 winners περισσότερους (21-7) από τον Δανό.
Σημειώνεται πως ο Τζακ Ντρέιπερ έκανε... άλμα 7 θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη, την ίδια ώρα που ο Ρούνε κέρδισε μια θέση με την εξαιρετική του πορεία στην Καλιφόρνια, ανεβαίνοντας στο Νο.12 της παγκόσμιας κατάταξης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.